Övrigt

Ett skrap kan ge dig drömresan

0 Comments 03 maj 2011

Att göra sin drömresa kräver ofta en hel del pengar och detta brukar även vara det hinder som står mellan att åka iväg eller inte. Ett snabbt sätt att kunna få in pengar på är att vinna dem. Många tror att chanserna till att vinna stora pengar ligger långt borta. Men sanningen är att det bara är en skraplott som står mellan dig och chansen att förändra ditt liv.

Att skrapa triss är någonting som många här i Sverige gör som nöje. Man köper med sig en lott när man är och handlar som man sedan nervöst skrapar för att se om det döljer sig tre likadana summor på skrapfältet. Har man tur så vinner man några små slantar. Men har man riktig tur kan man vinna mycket mer än så. Genom att skrapa fram tre klöversymboler eller tre tv-apparater på sin lott är man automatiskt kvalificerad att få skrapa tv4 triss i Nyhetsmorgons direktsändning.

Här har man chansen att vinna allt mellan 50 000 och 15 miljoner kronor beroende på vilket spel man blir kvalificerad till att spela. Skrapar du fram tv-rutorna får du skrapa det så kallade tv-skrapet som garanterat döljer en vinst mellan 50 000 och 5 miljoner kronor. Har du dock lyckats med att skrapa fram tre klöver på din lott kommer du att få skrapa Månadsklöver, som består av två skraplotter. Den ena visar hur mycket pengar du kommer att få utbetalat till dig som vinst varje månad. Den andra visar under hur lång tid detta kommer att pågå. Som mest kan man här vinna 50 000 i månaden i 25 år vilket är en total summa på 15 miljoner kronor.

Som sagt, att vinna på triss kan förändra ditt liv.

Share your view

Post a comment

© 2022 Drömresa. Powered by WordPress.