Resa

Ge bort en resa i present

0 Comments 12 november 2015

Kring jul blir det ofta en stor hysteri kring alla presenter som ska inhandlas och all mat som ska förberedas. Förutom att det är stressigt så kan det bli väldigt kostsamt att ge bort en massa materiella ting. Någonting man kan göra istället är att ge bort en resa som ni alla kan göra tillsammans.

Till de allra minsta kan ett besök på Kolmården eller Skara Sommarland till sommaren vara en mycket uppskattad present, där du då kan kombinera er semester med gåvan. Detta ger inte bara barnen någonting att se fram emot, utan är även ett sätt för dig att ge bort en gåva som ger minnen. Om ni länge har sparat för att kunna åka utomlands med hela familjen kan även detta vara en mycket fin present.

Om du vill och har möjlighet kan du försöka ge bort rese-presenten till flera olika personer, så att så många som möjligt kan vara med på ert äventyr. Är ni till exempel vuxna syskon med egna familjer och barn kan ni komma överens om att ge bort samma resa till samtliga barn, där ni då får en fantastisk upplevelse tillsammans. Som överraskning kan ni då gå ihop och bjuda mer era föräldrar på det hela.

Share your view

Post a comment

© 2022 Drömresa. Powered by WordPress.