Semester

Höstresa till Berlin

0 Comments 27 oktober 2010

Som nybliven student kan man tänka sig att min sommar skulle vara fylld utav fester och utlandsresor. En hel lång fest utav att man slutat skolan helt enkelt. Så såg dock inte min sommar ut, utan jag kämpade på med jobb i 10 veckor och hoppade direkt efter det på praktik. Det längsta jag varit ledig i sträck sedan jag sprang av båten här i hamnen med min studentmössa är två ynka veckor, och där hanns det inte med någon ordentlig semester.

Nu ska jag dock ta igen detta! Åker om två veckor på en weekendresa till Berlin men min käraste, där vi bara kommer att ta dagarna som de kommer och bara vara. Känns skönt med en semester nu när vintern knackar på dörren, och när dagarna rullar på utan att någonting spännande sker.

Tror att det definitivt kommer bli höstresor som jag kommer satsa på i framtiden!

Share your view

Post a comment

© 2022 Drömresa. Powered by WordPress.