Semester

Korfu

0 Comments 25 augusti 2011

Jag tror att de flesta nu är tillbaka efter semestern och jag hoppas att ni kunnat göra någon trevlig resa. Själv har jag hunnit med en resa till ön Korfu i Grekland där det blev en vecka med sol och bad. Att min resa gick just hit blev lite av en slump, då jag inte hade en aning om var jag ville åka när jag bokade min resa i våras. Hittade sedan ett superfint hotell och det var på grund av det som vi hamnade där.

Vi bodde längst den norra kusten på ön och flygplatsen låg i öns huvudstad som låg längre ner på östkusten. Jag tror att vi valde ett resemål som inte var så jättenytt för turister då, det var ganska så dålig kommunikation mellan staden där vi bodde och huvudstaden. När vi skulle åka med transferbussen tog det hela 3 timmar innan vi var framme på hotellet, medan vi fått informationen om att det skulle ta ungefär halva tiden. Vi bokade vår resa med fritidsresor men såg faktiskt inte så mycket av dessa då vi inte deltog i några anordnade aktiviteter.

Hotellet vi bodde på var ett 5-stjärnigt hotell där alla rum kallades för sviter. Man hade ett stort kombinerat sov/vardagsrum och ett stort badrum. Hotellet hade en egen restaurang, barpool och låg bara några meter från stranden. Det dåliga var dock längden in till stan, då man fick gå på väggrenen av en 70-väg för att ta sig till gatan med restauranger och affärer. I övrigt hade vi en helt underbar semester med suverän mat, kanonservice på hotellet och fint väder.

Share your view

Post a comment

© 2022 Drömresa. Powered by WordPress.