Okategoriserade

Min drömresa

0 Comments 03 december 2014

Min drömresa har jag nog redan varit på, tyvärr så var jag bara några månader gammal så jag kommer inte ihåg nånting av den. När jag var lite mindre än ett år så tog mina föräldrar och min mormor och morfar med på en solsemester till Maldiverna. För er som inte vet vart det ligger så är det några små öar en bit sydväst om Indiens södraste spets. Öarna är så små att de knappt syns på kartan och de bor knappt folk där alls.

Jag var väldigt populär hos människorna som levde och arbetade där. De satt och matade mig med minibananer och de lät mig aldrig vara ifred. Jag drömmer om att åka dit igen en dag men problemet är att eftersom havsytan stiger så kan öarna helt försvinna under havet o då finns inget att besöka. Men innan det har försvunnit så vill jag dit och se om det verkligen är som jag har föreställt mig och har fått berättat för mig, klarblått vatten, sandstrand runt hela ön och orört av byggnader och turister.

Maldiverna är ett väldigt romantiskt resemål dit du kan åka på bröllopsresa, babymoon eller kanske bara för att fly vardagen med din kärlek. Har du ännu inte hittat den rätta personen att ta med på din resa kan du kanske på nätet få hjälp att hitta just detta.

Share your view

Post a comment

© 2022 Drömresa. Powered by WordPress.