Appar, Count Down, Mallorca, Montenegro, Norge, Resa, Semester, Upplevelser

Något att se fram emot

0 Comments 21 mars 2018

Under vinterns mörka månader är det viktigt för mig att ha något att se fram emot. Jag bokade tre småresor som göra att mörkret blir lite lättare att stå ut med. Nu när ljuset börjar komma till oss så börjar dagarna som är kvar till mina småresor att sina.

Den första resan är en långweekend till Mallorca, där jag aldrig varit tidigare. Tanken med denna resa är att få ett avbrott i vardagen, få en andningspaus, så inga större planer än att komma bort.

Den andra resan går i sommar till Nordnorge, till Lofoten. Enastående natur och otroligt frisk luft. Som barn spenderade jag mina somrar där, så det blir ett kärt återseende.

Den tredje resan är även den en långweekend, men denna gång till Montenegro. Där jag inte heller har varit. Det ska bli mycket spännande. Det ryktas om fantastisk natur och många byar med fin historia.

Inför dessa resor har jag en app på telefonen som berättar hur många dagar det är kvar till varje resa. En Count Down Widget, som det så fint heter. Det finns en uppsjö av dessa appar, det gäller bara att välja en som man blir nöjd med. Man ställer in avresedatumet och så gör den resten åt mig. En fin påminnelse att se när man öppnar telefonen en vintermörk dag då livet känns lite tungt.

Men snart kommer ljuset!

Share your view

Post a comment

© 2023 Drömresa. Powered by WordPress.