Semester

Överraska någon på dennes resa

0 Comments 11 oktober 2016

Att resa tillsammans med människor som ligger en varmt om hjärtat är någonting som många väljer att göra. Det kan gälla såväl goda vänner som sin egen familj. Någonting som kan vara ännu roligare är att överraska någon som man tycker om med en resa, eller kanske till och med dyka upp på dennes egna resa.

Jag och min syster har just nu planer på att överraska vår övriga familj på det här sättet. Mina föräldrar åker utomlands tillsammans med våra yngre syskon i februari för att fira pappas 50-års dag och vi tittar just nu på resor för att överraska dem på plats. Planen är att dyka upp efter att halva deras semester har gått och sedan åka hem ihop med dem en vecka senare. Vi tror att detta kommer att uppskattas jättemycket, men samtidigt kommer det bli svårt att hålla tyst om det hela under så pass lång tid.

Om du vill överraska någon som är på resa på det här sättet, men inte har möjligheten att åka med själv, kan du alltid på andra vis visa att du tänker på personen i fråga. Till exempel kan du höra av dig till hotellet och se om du kan skicka en blomma eller flaska champagne till personens rum. Själva funderar vi på att göra just detta, tillsammans med en lapp utan avsändare där det bara står ”Vi ses imorgon!”.

Share your view

Post a comment

© 2022 Drömresa. Powered by WordPress.