Resa, Semester, Upplevelser

Planera resan redan nu

0 Comments 06 januari 2013

Nytt år och nya möjligheter. Redan i början av året kan man börja spara till drömresan. Speciellt om man vill åka till en dyrare destination som Thailand eller Japan. Om man börjar spara redan i januari så kan man med stor sannolikhet åka redan samma sommar till Grekland eller kanske Italien. Om man inte vill åka så långt som till Asien så kan man rätt billigt ta sig till ett varmare land i Europa. Framåt vårkanten är det mycket möjligt att man kan ha råd med en resa till Spanien för att bada eller njuta i den lite starkare solen.

Är man inte ute efter bad och sol så kan man åka billigt till Tyskland, Storbritannien, Österrike eller Irland. Alla dessa länder har flera sevärdigheter och saker speciella för just det landet. Om man åker till Tyskland runt oktober så kan man gå på oktoberfest. I Storbritannien kan man gå på Madam Tussauds, i Österrike kan man gå på chokladprovning och i Irland kan man smaka deras whiskey.
Det finns mycket annat att göra än att åka till sol och bad. Bara att få komma iväg och se världen är en otroligt upplevelse!

Share your view

Post a comment

© 2022 Drömresa. Powered by WordPress.