Resa

Planera vinterns resor

0 Comments 18 oktober 2017

Även fast det kan kännas som att vi precis lämnade sommaren och semestertiderna bakom oss, så är det nu hög tid att blicka framåt mot nästa tid där många väljer att boka in en resa – vintern.

Under vintertid finns det en mängd olika typer utav resor att välja mellan. Då det inte blir speciellt många soltimmar under den här delen utav året här hemma, är det många som väljer att resa just till solen. Det man får tänka på är att man ofta får resa längre bort jämfört med vad som behövs under sommaren. Populära resmål under den här tiden är Thailand och Sydostasien i övrigt samt Karibien.

Vill man inte åka lika långt, men ändå få till ett avbrott i vardagen kan man ta en weekend till någon närliggande storstad. Antingen tar man resan när det är som kuligast här hemma, eller så passar man på innan jul och kan på så sätt kombinera julshoppingen med sin resa. London, Berlin och Köpenhamn är populära resmål, men det finns en hel del andra platser att besöka.

För den som vill njuta utav vintern till fullo så kan en skidresa vara mer aktuell. Här spenderar man större delar utav sin vistelse utomhus i och vid skidbackarna. Här på hemmaplan finns det flera bra skidorter som det enbart tar ett par timmar med bil att nå.

Share your view

Post a comment

© 2023 Drömresa. Powered by WordPress.