Resa

Spela för att vinna resepengar

0 Comments 13 februari 2013

Att resa kostar som vi tidigare tagit upp en del pengar. Dock behöver det inte ta allt för mycket på plånboken att göra roliga resor.

Ett alternativ för att tjäna in lite extra pengar som man kan lägga på en resa är att försöka vinna pengar. Detta kräver dock att man satsar lite pengar att spela med för att ha chansen att vinna större summor. Däremot kan det i slutändan vara värt besväret. Det jag pratar om är såklart att spela på något spel och med lite tur lyckas vinna lite pengar. För som sagt så är det mest tur som gäller i dessa spel. Detta betyder ju att alla har samma förutsättningar att vinna pengar vid blackjackbordet, precis såsom du kan bli den lycklige vinnaren. Ett annat spel där det också handlar mest om tur är craps. Här gäller det att gissa vad de kastade tärningarna kommer att visa för siffror och man kan då satsa pengar via en mängd olika kombinationer. Enklast är nog att endast satsa på vad man tror summan av tärningarna blir, eller om båda tärningarna kommer visa samma siffra.

Vill du inte spela på blackjack kanske du kan se på filmen med samma namn – eller varför inte lyssna på dansbandet Blackjack 🙂

Share your view

Post a comment

© 2022 Drömresa. Powered by WordPress.