Resa

Sportresor

0 Comments 23 mars 2015

Sport är någonting som intresserar en mängd olika människor, både när det gäller att själv utföra dem och att titta på när andra gör det. Varje år arrangeras det stora idrottshändelser runt om i världen som får folk att resa långa sträckor för att se sina favoriter prestera för att försöka nå en plats på pallen.

I maj så spelas hockey-VM i Tjeckien och fans från hela världen kommer då att resa till värdstäderna Prag och Ostrava. Biljetter till matcherna går åt snabbt så det gäller att vara på hugget direkt när de släpps. Även resor till Tjeckien samt boende kan vara svårt att få tag på om man inte är ute i god tid. Dock är det många privatpersoner som bor på plats och passar på att hyra ut sina lägenheter under perioderna, så att även leta efter sådana alternativ är inte en dum idé.

För ett par veckor sedan så var det omvända roller, då skid-VM gick av stapeln på svensk mark. Då var istället Falun det heta resmålet dit folk från alla världens hörn reste. Under förra året var det istället Rio som höll i fotbolls-VM, samt Sotji som arrangerade vinter-OS som var de heta sportresmålen.

Share your view

Post a comment

© 2022 Drömresa. Powered by WordPress.