Sverige

Sverige är ett underskattat resmål

0 Comments 30 mars 2012

Resor som absolut inte behöver underskattas är resor inom landet! Ofta tänker många att de måste åka så långt bort som möjligt för att bryta sitt vardagsmönster och hitta på någonting skoj. Så behöver det absolut inte vara. För en mycket mindre peng kan man få en väldigt rolig helg i vårat avlånga land.

Just denna helg ska jag ut på en sådan resa med mina två bästa vänner. Vi kommer att besöka två olika städer och sover då på vandrarhem som bara kostar någon hundring per natt. dagarna kommer vi att fylla med olika aktiviteter såsom shopping och annat skoj. Vi kommer att åka med bil, vilket kanske inte är det mest ekonomiska med tanke på de höga bensinpriserna, men ändå det smidigaste med tanke på hur vår resa kommer att se ut.

Så ett mycket bra tips för den som med en liten plånbok vill hitta på någonting skoj, åk iväg till en stad i Sverige som du tidigare inte har besökt och turista runt precis som du skulle om du var utomlands. Du kommer få en riktig kick när du kommer hem igen och har absolut ännu ett rolig upplevelse med dig i bagaget.

Share your view

Post a comment

© 2022 Drömresa. Powered by WordPress.