Resa

Upplev VM på plats

0 Comments 11 mars 2016

Att göra en resa till ett specifikt resmål som man drömmer om hänger i många fall ihop med någon viss aktivitet som man vill göra på denna plats, eller kanske ett monument eller annan sevärdhet som man vill uppleva.

Ibland kan anledningen till att man vill resa till en viss plats vara att någonting speciellt kommer att arrangeras där som man gärna inte vill missa. Det kan till exempel handla om en stor konsert eller kanske ett idrottsevenemang. Här är OS någonting som många gärna åker för att se, men även världsmästerskapet i fotboll lockar var fjärde år en otroligt stor publik. Nästa gång som detta spel går av stapeln är sommaren 2018 och då sker det i Ryssland. Att resa dit för att se på när fotbollshistoria skapas är en dröm för många och de gäller att vara ute i god tid för att få tag på biljetter till matcherna, samt boende och flygresa. Kommer det svenska laget att vara med och spela, vilket vi får veta efter det föreliggande kvalet, så är det nog ännu fler svenskar som kommer vilja åka dit.

Under Sveriges VM-kval kommer flera stora landslag att komma till vårt avlånga land, samtidigt som vårat lag kommer resa till deras hemländer för att spela. Även att åka och titta på en sådan match kan vara ett äventyr i sig och oftast behöver man inte bege sig lika långt, då kvalmatcherna alltid sker inom Europa.

Share your view

Post a comment

© 2022 Drömresa. Powered by WordPress.